Majorista de peix a Barcelona

majorista peix barcelona

Com a majorista, realitzem la distribució de peix o mariscs pels millors restaurants de Barcelona. Busques qualitat-preu?

Els professionals de l'hostaleria només confien el seu gènere al majorista de peix a Barcelona que pugui garantir la millor qualitat, al millor preu possible. Per això, a Salmefran som distribuïdors de peix i marisc a Barcelona pels millors restaurants de la capital.

De les millors llotges i caladors internacionals

Després de més de 20 anys al sector, la nostra empresa majorista de peix a Barcelona, té una fidel cartera de clients i un ampli i selecte grup de proveïdors provinents de les millors llotges nacionals o els caladors internacionals més rellevants.

El peix i marisc més selectes

Seitons, salmó, orada, lluç, gambes ... Venem el gènere més fresc amb un servei de distribució ràpid i personalitzat. El client pot demanar un llistat de preus i nosaltres l´assessorarem perquè pugui ajustar el menú a l'oferta i demanda del mercat, optimitzant els seus recursos al màxim.

Un servei pel professional de l'hostaleria

A l'àmplia oferta de peix i marisc fresc, la nostra empresa majorista de peix a Barcelona incorpora un ampli catàleg de congelats i conserves, perquè puguis completar la teva comanda.

Confia en Salmefran com a majorista de peix a Barcelona. Cuidem al client, amb visites setmanals i amb una atenció ràpida i directa, de professional a professional.

SALMEFRAN

  Carrer Longitudinal 6, nº 60, Oficina 4 ,
Barcelona, 08040, (Barcelona)

  932 621 988

  606 628 092

Horari

Horari d´oficina

De dimarts a divendres: 5.00 - 13.00 hores

Horari de repartiment

De dimarts a dissabtes: 6.00 – 11.00 hores

Últimes notícies

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.